19:35 - 21 Shkurt 2021

Çdo herë janë më të rinj personat që vuajnë nga anoreksia, prindërit sjellin fëmijë anoreksikë që nuk janë më të vjetër se 10-vjeç në spitale dhe pandemia COVID-19 ka përkeqësuar shëndetin mendor të të rinjve, tha sekretarja e përgjithshme e Shoqatës Italiane të Pediatërve Elena Bocola për Huffington Post.

Rreth tre milionë italianë vuajnë nga anoreksia, dhe 2.3 milionë prej tyre janë të rinj, shkruan media britanike.