18:54 - 19 Qershor 2022

Sot u lansua projekti më i ri muzikor nga Fjolla Morina.

Kësaj radhe erdhi në bashkëpunim me Nushin.

Ajo çka mori vëmendje ishte paraqitja e këngëtares si dhe skenat e nxehta që di t’i bëj vetëm ajo.

“SUPPA DUPPA” quhet projekti i cili më shumë qenka për sy sesa për vesh.