“410 mijë euro ryshfet për bossin e Brezovicës”, Insajderi sjell dosjen e shkeljeve ligjore të Surroit dhe Sulos, oligarkut nga Shqipëria

Kompania e përbashkët e publicistit Veton Surroi me oligarkun nga Shqipëria, Gentijan Sulo përmendet në dosjen e skandalit “Brezovica”, si biznesi që i ka dhënë mbi 410 mijë euro ryshfet ish-kryetarit të Shtëprcës, Brratislav Nikolic në këmbim të lejes. Gazeta Insajderi, sjell detaje të shkeljeve ligjor që “Stella” e Surroit e Sulos, kishte bërë në … Continue reading “410 mijë euro ryshfet për bossin e Brezovicës”, Insajderi sjell dosjen e shkeljeve ligjore të Surroit dhe Sulos, oligarkut nga Shqipëria