08:35 - 29 Janar 2023

Members of the University Clinical Center of Kosovo in protective gear walk past a sign reading "Ambulance For Coronavirus" at the University Clinical Center of Kosovo in Pristina on March 14, 2020. - Kosovo reported its first coronavirus (COVID-19) case on March 13, 2020, in a 22-year-old Italian woman and a 77-year-old Kosovar man, both recently returned from Italy. (Photo by Armend NIMANI / AFP)

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë kryet 115 testime, prej të cilave 4 raste kanë rezultuar me COVID-19.

Sipas institutit, nuk është raportuar për të vdekur, derisa janë shëruar 12 persona.

Po ashtu, është raportuar se janë 74 raste aktive dhe 6 të hospitalizuar.