Shtyhet grumbullimi i Kosovës në basketboll

Shtyhet grumbullimi i Kosovës në basketboll

Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) në mbledhjen e mbajtur më 30.07.2020 ka shqyrtuar situatën aktuale në basketbollin kosovar, rrethanat e krijuara nga pandemia globale dhe gjendjen e anëtarëve të vet, dhe ndër të tjera, ka marrë disa vendime të rëndësishme, me shume ne Insporti.com