Reperët amerikan po inspirohen nga Fero

Reperët amerikan po inspirohen nga Fero

Fero padyshim është një nga reperët më të kërkuar gjatë viteve të fundit, dhe reperi po bëhet inspirim edhe për artistë nga tregu ndërkombëtar.

Reperi nga Gjilani, ka publikuar një foto të Smokepurpp në profilin e tij në Instagram, ku amerikani shihet me një cigare të gjatë të marihuanës.

Fero thotë se këto veprime i ka bërë kohë më parë, “O evlad baba moti e ka bo këtë trip” ka shkruar gjilanasi.