Në këtë komunë shënohet rasti i parë me koronavirus

Në këtë komunë shënohet rasti i parë me koronavirus

Që nga 13 marsi kur është paraqitur rasti i parë me koronavirus në Kosovë, deri më sonte asnjë person nuk ka qenë i prekur me këtë virus në komunën e Shtërpcës.

Në bazë të njoftimit të IKShPK-së sonte është shënuar një rasti me koronavirus në komunën me shumicë serbe

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 75 raste, komuna Gjilan 28 raste, komuna Ferizaj 21 raste, komuna Fushë Kosovë 11 raste, komuna Lipjan 11 raste, komuna Podujevë 8 raste, komuna Viti 6 raste, komuna Mitrovicë 6 raste, komuna Drenas 5 raste, komuna Kamenicë 4 raste, komuna Malishevë 4 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Skenderaj 4 raste, komuna Gjakovë 3 raste, komuna Shtime 3 raste, komuna Pejë 3 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Deçan, Prizren dhe Shtërpce”./Insajderi.org