Çka përmban marrëveshja për energji e nënshkruar sot mes Kosovës e Serbisë? – Insajderi sjell detajet

Kosova dhe Serbia janë pajtuar për miratimin e udhërrëfyesit për zbatimin e Marrëveshjeve për Energjinë në kuadër të dialogut të Brukselit, shkruan Insajderi. Kështu njoftoi Emsiari i BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak përmes një shkrimi në “Twitter”. Por çka parasheh kjo marrëveshje e rëndësishme për të dyja palët? Marrëveshja që për qëllim ka tejkalimin … Continue reading Çka përmban marrëveshja për energji e nënshkruar sot mes Kosovës e Serbisë? – Insajderi sjell detajet