A do ta mbyllë KPM-ja televizionin e rrezikshëm për demokracinë të hapur nga VV-ja?

Kryeshefi ekzekutiv i Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi, e ka cilësuar të rrezikshëm për demokracinë krijimin e televizionit të Lëvizjes Vetëvendosje, “TVV”. Latifi ka thënë se krijimi i mediumit televiziv nga subjekti politik Lëvizja Vetëvendosje paraqet cenim të së drejtës së qytetarëve për informim të pavarur dhe të drejtë. “Në një shtet demokratik, … Continue reading A do ta mbyllë KPM-ja televizionin e rrezikshëm për demokracinë të hapur nga VV-ja?