16:05 - 22 Janar 2023

Mbresa është banorja që u përfol shumë pas hyrjes së saj në Big Brother.

Madje, një debat me banoren Gresa, debati deri diku “eskaloi”.

Megjithatë, edhe detaje nga jeta private e Mbresës u bën të ditura në “primen” e fundit.

Andi zbuloi se Mbresa vuante nga ankthi dhe për këtë në “Big Talk” ka folur motra e madhe e saj.

Ajo bëri të ditur se familja e ka ditur që Mbresa vuan nga ankthi.

“Kemi qenë në dijeni edhe frika jonë ka qenë a ka mujt me ja dal. Debati kur është përfol përMbresën më ka bo me u ni keq. Jemi krenar me përgjegjësinë që e ka pas” – tha motra e madhe e Mbresës.