14:32 - 23 Shtator 2022

Pas publikimit të këngës së Mozzik me dedikimin prekës për vajzën e tij Hanën, ka ardhur edhe një reagim nga Loredana.

Pas një bisede me ndjekësit e saj në Instagram, e pyetur se “A e ka tradhëtuar ishin e saj?”

Loredana u përgjigjë shkurtë dhe qartë, “JO”, shkruan Insajderi.

Në këngën e publikuar, Mozzik flet për jetën e tij, ndarjen nga Loredana dhe dhimbja për rritjen e vajzës larg tij.

Ai poashtu tha në një postim në Instagram se kjo është hera e fundit që i këndon vajzës e që flet për jetën e tij personale.

Tags: ,