21:37 - 26 Nëntor 2022

Gazetari e publicisti, Fahri Musliu ka thënë se asnjëherë nuk ka punuar në një zyre me nënën e presidentin serb, Aleksander Vuciq.

Sipas Musliut, nënën e Vuciqit e kishte parë vetëm në Kuvendin e Jugosllavisë dhe atë të Serbisë.

“Nënën e Vuciqit e njoh që nga viti’85 si gazetare e TV Novisad, korrespodente nga Beogradi, me të cilën jemi takuar në Kuvendin e Jugosllavisë ai dhe atë të Serbisë, si me shumë gazetarë të tjerë të Jugosllavisë. Nuk kam punuar në zyre me të. Në kuvendin e Jugosllavisë është një hapësirë e madhe ku kanë qëndruar gazetarët nuk ka zyre”, tha Musliu në emisionin “FAKTE me Adnan Merovcin” në Klankosova.