19:49 - 17 Nëntor 2022

Këngëtari Yll Limani është njëri ndër artistët më të preferuar në skenën muzikore.

Ai është mjaft aktiv në mbajtjen e koncerteve si brenda dhe jashtë shtetit.

Ai mbrëmë ka përformuar në njërin nga klubet e Prishtinës.

Gjatë përformancës një fanse i “propozoi atij për martesë”.

E reagimi i artistit ishte mjaft epik.