11:16 - 21 Janar 2022

Kryetari i AAK-së, Besnik Tahiri në seancën e sotme të Kuvendit ka thënë se kjo parti do të mbështesë marrëveshjën ndërkombëtare për reformat sociale, shkruan Insajderi.

“AAK do të mbështesë ratifikimin e marrëveshjes ndërkombëtare nga Ministria dhe një organizatë kredibile që synon të bëjë reform në sistemin social në Koosvë”, tha Tahiri.

Ndërsa në këtë seancë LDK tha se nuk e mbështet këtë marrëveshje.