10:46 - 02 Mars 2020

Ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku, të enjten (20.02.2020) ka pritur në takim zëvendës ambasadorin britanik në Kosovë, Jacob Webber dhe Edward Lister, Udhëheqës për Politikë të Jashtme në Ambasadën Britanike. 

Në takim njohës, Abdixhiku ka shpalosur prioritetet e qeverisë, me theks të veçantë në infrastrukturë dhe ambient, ndërsa nga zëvendës ambasadori Webber ofroi mbështetjen e ambasadës në arritjen e prioriteteve të tyre