21:55 - 25 Maj 2022

Këngëtarja dhe prezantuesjae njohur, Adelina Ismaili, ka rikujtuar ish-Presidentin e Republikës së Kosovës, Ibrahim Rugova. 

Ajo publikoi një foto në Facebook në shenjë vlerësimi për ish-Presidentin.

“Një nga kujtimet më të mira, takimi me Presidentin Historik, Dr. Ibrahim Rugova”, ishte mbishkrimi i Ismailit.