21:14 - 21 Maj 2017

Shpend Ahmeti është përfshirë në debatin që përhapi një videospot i publikuar sot nga PDK, në të cilin u shfaq një makinë-lodër së cilës u ndërrohen bateritë. Një djalosh në këtë videospot i heq “bateritë e LDK-së” dhe i vë “bateritë e PDK-së”.

E kryetari i Komunës së Prishtinës, i cili vjen nga radhët e VV-së, ka thënë se “bateritë e VV-së ta djegin kerrin e korrupsionit”.

Në një postim në rrjetin social Twitter, Ahmeti ka thënë se bateritë e VV-së janë për një Kosovë më të mirë.

“Bateritë e VV ta djegin kerrin e korrupcionit. Ato janë për një kerr më të mirë, për një Kosovë ndryshe”, ka shkruar Ahmeti në Twitter.

Ahmeti është përfshirë në listën e kandidatëve për deputetë të Vetëvendosjes. /Insajderi.com

Ky është videospoti i publikuar nga PDK:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=KO5GcVobeQk&t=1s” /]