AKP konfirmon hulumtimin e InDoks | Tafaj mori jashtëligjshëm paratë e shpronësimit për autostradë, duhet t’i kthej ato

Agjencia Kosovare e Privatizimit ka konfirmuar hulumtimin e InDoks “Mashtrimi i Madh”, lidhur me të bëmat e biznesmenit nga Suhareka, Haziz Tafaj, të cilit tanimë shteti ia ka marrë ndërmarrjen “Agro Kosova”, shkruan Insajderi. Në dosjen që kishte siguruar InDoks, e që ishte e deponuar në Prokurori, Policia e Kosovës gjente që madje dhe paratë … Continue reading AKP konfirmon hulumtimin e InDoks | Tafaj mori jashtëligjshëm paratë e shpronësimit për autostradë, duhet t’i kthej ato