22:19 - 04 Maj 2021

Një aksident para pak minutash ka ndodhur në Bulevardin Dëshmorët e Kombit në Prishtinë, saktësisht tek vendi ku njihet “Tek Aleanca”.

Insajderi është në vend të ngjarjes ku edhe janë policia dhe emergjenca, derisa raportohet se është i lënduar edhe një person.