22:46 - 21 Janar 2022

Debate me tone të larta dhe akuza janë duke u zhvilluar në mbrëmjen e sotme të spektaklit brenda shtëpisë së Big Brother

Monika dhe Ilir vazhduan të debatojnë për shkak se ky i fundit i tha se e don Monikën jashtë shtëpisë.

Raporti mes tyre është prishur kohët e fundit, e sidomos sonte ata kanë drejtuar akuza të shumta në  drejtim të njëri tjetrit.