20:03 - 10 Nëntor 2022

APPLE ka lëshuar një alarm urgjence për të gjithë përdoruesit – dhe ju nuk duhet ta injoroni atë.

Të gjithë përdoruesit e iPhone duhet të hyjnë në cilësimet e tyre sa më shpejt të jetë e mundur. Aty do të gjeni një përditësim të papritur të iPhone: iOS 16.1.1.

Ai përmban rregullime sigurie të krijuara për të ndaluar hakerat të marrin kontrollin e iPhone -it tuaj – duke vrarë aplikacione ose duke ekzekutuar kode të rrezikshme për t’ju spiunuar.

Tags: ,