14:44 - 24 Maj 2022

Objekti i Rektoratit është rrethuar përsëri nga policia e Kosovës, pasi që ishte pranuar një alarm tjetër për bombë.

Nga Policia e Kosovës thanë se pas ndërmarrjes së të gjitha veprimeve të nevojshme operative si dhe kontrollit të detajuar të hapësirës së caktuar nga ana e njësive të specializuara për menaxhimin me mjetet shpërthyese,  alarmi ka rezultuar të jetë i rrejshëm.

“Pas ndërmarrjes së të gjitha veprimeve të nevojshme operative si dhe kontrollit të detajuar të hapësirës së caktuar nga ana e njësive të specializuara për menaxhimin me mejtet shpërthyese, informata – alarmi ka rezultuar të jetë i rrejshëm”, ka thënë për Insajderin, zëdhënësja e Policisë së Kosovës për rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti.

Oborri i Rektoratit qëndroi i bllokuar për disa orë, pasi ky institucion pranoi kërcënim me shpërthim përmes postës elektronike.