21:26 - 23 Janar 2023

Opinionistja e BBVK, Anita Haradinaj, ka komentuar marrëdhënien e Xhulit me Atdheun, të cilët janë parë shumë të afër me njëri tjetrin.

Anita i është drejtuar Xhulit, që ti lë pitet e bukën dhe të mirret më shumë me Atdheun.

“Lej pak pitet, e merru më shumë me Atdheun”.