22:22 - 11 Nëntor 2021

Arben Vitia sulmon Përparim Ramën për faktin që ai ka kaluar një pjesë jetës së tij në diasporë. Disa herë me radhë gjatë debatit të sotëm, Vitia e ka vlerësuar si dobësi faktin që Përparim Rama ka jetuar dhe punuar një kohë jashtë vendit.

Qasja e Vitisë karshi diasporës ka lënë për të dëshiruar, ngaqë Rama ka qenë njëri nga ta.