17:41 - 07 Nëntor 2022

Janë arrestuar dy meshkuj dhe dy femra gjatë një aksioni policor në Fushë Kosovë.

Në këtë aksion kapur tre kilogramë e 64 gramë heroinë.

Të dyshuarit janë dërguar në mbajtje për 48 orë.

Gjatë këtij aksioni janë bastisur dy lokacione, një në Fushë Kosovë dhe një në Komoran.

Po ashtu janë konfiskuar edhe:

“Gjashtë paketime me substancë narkotike të llojit mariuhanë me peshë 102 gr; Një tabletë e gjysëm substancë e dyshuar e llojit ekstazi; Dy grindera; Një peshore;Katër telefona mobil; Një veturë”.