17:29 - 20 Dhjetor 2022

Spektakli më i shikuar për momentin, Big Brother Vip Kosova po vazhdon të merr vëmendje të madhe lidhur me çdo veprim të banorëve të kësaj shtëpie.

Së fundi videoja që po bën xhiron është ajo e Artanit dhe Mc Bekës, ku ky i fundit po pastrohet nga Artani si në kohërat e vjetra.

VIDEO:

Ndryshe në nominim këtë javë për ta lënë shtëpinë e Big Brother Vip Kosova janë MC Beka, Shota, Lugati dhe Xhuli.

Tags: ,