10:07 - 31 Janar 2023

Ministrat Arbërie Nagavci dhe Arben Vitia janë parë duke arritur në ambasadën amerikane për takimin për Asociacionin që do të filloja nga ora 10:00.

Megjithatë, s’dihet nëse kanë shkuar në cilësinë e përfaqësuesve të Vetëvendosjes apo të Qeverisë.

Po ashtu, edhe këshilltari i kryeministrit, Luan Dalipi, është parë duke hyrë në ambasadë.

Në takim janë duke marrë pjesë edhe ambasadorë, zyrtarë partiakë, e pjesëtarë nga shoqëria civile.