10:38 - 25 Janar 2023

Debatet në shtëpin e Big Brother duket se nuk kanë të ndalur. Kësaj rradhe protagonist të një diskutimi me tone të larta kanë qenë Xhuliana Nura dhe banori i ri, Atdhe Xharavina.

Ai pas refuzimit nga ana e Xhulit për të qëndruar së bashku me të i është afruar asaj fare pranë fytyrës duke i thënë se provokimet e tilla nuk i toleron.

’Çka po t’dokna unë o shok. S’po di me kon je msu ti ama unë s’jom prej atyne që ulna n’gujë e t’thom, t’lutna a muj me nejt me ty’’, i ka thënë Atdheu, pas paralajmrimit se është i vetëdijshëm se këtë qasje ndaj tij e ka veçse është banori i ri në shtëpi.

Ndërkaq, Xhuli këtë pretendim të tij e ka mohuar.

Ajo ka thënë se provokimet i bënë sepse do të dijë nëse edhe Atdheu është këmbëngulës në dashuri sikur ajo.

Por që përgjigjjen e saj Xharavina nuk ia ka kthyer me të njejtën ‘’monedhë’’.

”Kur m’tregun që Xhuli është mërzitë kesh tu e thy qafen me ra prej tavolinës. Por as ti mos e ulë vetën kurrë. Nëse sillet ni mashkull me ty qysh u sille ti me mu’‘, i është përgjigjur ai.