10:11 - 28 Tetor 2022

Avokati i njohur, Arianit Koci, ka reaguar për tollovinë e krijuar në trafik nga testimi i unazës njëkahëshe në kryeqytet.

Koci ka zgjedhur që kësaj here t’i kritikojnë pak qytetarëve që shkojnë në punë me kerr, shkruan Insajderi.

Sipas tij, kush e ka zyrën më afër se 5 km dhe shkon me kerr në punë nuk ka drejtë me u anku për tollovi, se vet janë shkaktarë.

Postimi i plotë:

Sa prej jush keni shku në këmbë apo me bicikletë/trotinet/scooter sot në punë?

Sa prej jush e ka vendin e punës më larg se 5 km?

Krejt kush e ka zyrën më afër se 5 km, dhe shkon me kerr në punë, nuk ka drejtë me u anku për tollovi, se mu këta janë shkaktarët kryesor për këtë kaos.