21:35 - 21 Korrik 2021

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci, në emisionin Natë Vere në T7, ka thënë se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në Greqi shkoi në vendin e mendimtarëve.

Në një pyetje se si i komenton pushimet e Kurtit në Greqi, Bajqinovci tha se “Ai shkoi në vendin e mendimtarëve”.

E për një krahasim në mes të Kurtit dhe Konjfcës, Bajqinovci tha se Kurti është njëshi.

Albini është njëshi për lexim, por edhe Glauku është qaty. Këta dy e kanë tregu vetën në Lëvizje”, ka thënë Bajqinovci.