12:53 - 21 Janar 2022

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Dimal Basha i ka reaguar Gashit lidhur me smos miratimin e marrëveshjës ndëerkombëtare për skema sociale.

Ai tha se kjo është turp dhe i tha të mos bëjënë filma.

“Mos bani filma, nuk mund të votoni kundër marrëveshjës ndërkombëtare, është turp”, tha ai.

Ndryshe sot marrëveshja për reforma sociale nuk është miratuar nga LDK.