Basha- Gashit: Mos bani filma nuk mund të votoni kundër marrëveshjës

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Dimal Basha i ka reaguar Gashit lidhur me smos miratimin e marrëveshjës ndëerkombëtare për skema sociale. Ai tha se kjo është turp dhe i tha të mos bëjënë filma. “Mos bani filma, nuk mund të votoni kundër marrëveshjës ndërkombëtare, është turp”, tha ai. Ndryshe sot marrëveshja për reforma sociale nuk është … Continue reading Basha- Gashit: Mos bani filma nuk mund të votoni kundër marrëveshjës