23:33 - 01 Dhjetor 2021

Pas mbrëmjes së kaluar edhe banorët kanë filluar ti ngacmojnë Donaldin dhe Beatrix.

Ishte Sara ajo që ia bëri një pyetje Beatrixit dhe kjo e fundit u ndje edhe pak në siklet.

Sara e ka pyetur Beatrixin se a janë puthur me Donaldin. Ndërkohë këngëtarja Beatrix Ramosaj është përgjigjur; Jo jemi duke e shijuar momentin.

Mbrëmë Donaldi dhe Beatrixi kanë deklaruar se pëlqejnë njëri tjetrin.