11:59 - 26 Janar 2022

Një video e publikuar në rrjetet sociale nga një hambar me lopë dhe viça ka marrë shumë shikime.

Viçi, i cili nuk duroi dot fshikullimin e nënës së tij në hambar, u hakmor ndaj burrit që i goditi të ëmën, duke e shkelmuar.