18:24 - 15 Shtator 2021

Këngëtari kosovar, Yll Limani, është një ndër artistët më të dashur për publikun.

Ai ka qenë shumë i angazhuar gjatë kësaj sezone, ku nuk mungoi pothuajse në asnjë mbrëmje muzikore.

Projektet e tij ishin të shumta dhe secila këngë u dëgjua më shumë se tjetra.

Krahas kësaj, në rrjet është duke qarkulluar një fotografi e tij e shkrepur para disa vitesh dhe këngëtari mezi që njihet.