13:47 - 25 Maj 2023

Lulzim Hetemi mori zyrtarisht detyrën e kryetarit të Leposaviqit pas betimit që bëri në Bistricë në objektin e shkollës fillore “Kadri Bistrica”.

Sot në orët e paradites janë betuar edhe kryetari i ri i Zveçanit, Ilir Peci dhe ai i Zubin Potokut, Izmir Zeqiri.

Ndërkaq, të premten e kaluar është betuar edhe kryetari i veriut të Mitrovicës, Erden Atiq.