22:10 - 23 Shkurt 2023

Reperi Stresi vazhdon të jetë ndër të preferuarit e publikut që nga hyrja në “Big Brother Vip Kosova”.

Ai mori vëmendjen me deklaratat e tij që shpesh bie në kundërshtim me vetën.

Edhe para hyrjes në “BBV”, ai kishte thënë se kurrë nuk do të bëhej pjesë e një formati të tillë, por ja ku është duke luftuar për të marrë çmimin e parë.

Edhe sot ai bëri një veprim të çuditishëm para pijeve alkoolike ai po i lutej Zotit.

“Bismillahi Rahmani Raheem”, tha reperi.

Birrat dhe pijet e tjera alkoolike janë të ndaluara në Islam.

Tags: , ,