10:27 - 06 Shkurt 2016

Në fund të kësaj jave mbahet finalja e  “Super Bowl” në Amerikë. Këngëtari Bruno Mars do t’i bashkohet grupit Coldplay dhe këngëtares Beyonce për një përformancë epike që pritet të ndodhë në mes dy pjesëve.

Bruno Mars dhe Beyonce rikthehen  në ekranet televizive amerikane në natën që cilësohet si nata më e madhe e vitit, për grupin Coldplay është hera e parë që përformojnë në “Super Bolw”, raporton insajderi.

Ky është viti i pesëdhjetë që mbahet, organizatorët janë përkujdesur që në gjysmë shekullin e këtij “Super Bowl Halftime Show”  të  sjellin më të mirët në skenë./insajderi.com

https://www.youtube.com/watch?v=F2i0Bc3f7jk