01:26 - 26 Janar 2022

Moderatorja Einxhel Shkira ka provokuar shikuesit e spektaklit të “Big Brother VIP”.

Ajo po bisedonte me banorët e tjerë në dhomën e gjumit për “Vëllain e Madh”, madje duke përmendur dhe emrin e tij, ose të paktën një prej personave që flet me ta në dhomën e rrëfimit.

“Bujari qenka flakë sot”, u shpreh Einxhel për vëllanë e madh, ndërsa ku i fundit e dënoi moderatoren që të bënte 30 pompa.

Einxhel nisi t’i bëjë pompat por jo në mënyrën e duhur.

Banorja e shtëpisë qëndronte e përkulur duke marrë më shumë vëmendje me linjat e saj trupore.

Ndërkohë, Einxhel ngacmohej nga Monika, Arjola dhe Iliri.

Herë pas here banorët flasin për vëllanë e madh, gjë e cila është e ndaluar, dhe në shumë raste atyre u flitet me kodin “kujdes mikrofonin”.

“Kjo quhet zhytje në ujë, stil i bukur, vetëm pompa nuk quhen”, ishin disa nga komentet e banorëve.