10:07 - 30 Dhjetor 2022

Policia në Gjakovë ka arrestuar një burrë, pasi që dyshohet se nën ndikim të medikamenteve ka ushtruar dhunë ndaj bashkëshortes dhe djalit të tij.

Nuk raportohet për lëndime por me vendim të prokurorit, i dyshuari është ndaluar deri në këndellje dhe më pas është intervistuar.

Rasti është inicuar si dhunë në familje

“Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që dyshohet se nën ndikim të medikamenteve ka ushtruar dhunë ndaj bashkëshortes dhe djalit të tij viktimave kosovar. Nuk raportohet për lëndime. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është ndaluar deri në këndellje dhe më pas të intervistohet”.

Tags: ,