×
Hulumtime/Analiza
Blerta Dollaku-Shkreta, bashkëshortja e deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje, Mirsad Shkreta – është rekomanduar nga Senati i Universitetit i Prishtinës për asistente në degën e Stomatologjisë. Vendimi është marrë kundër Rregullores për emërimin, riemërimin dhe avancimin e personelit akademik të UP-së. Doktoresha Blerta Dollaku-Shkreta shumë shpejt mund ta nis punën si...
Më shumë

© 2016-2024 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Impressum

Kontakt

Trademark