×
Hulumtime/Analiza
Sot janë mbushur plot 13-vjet që kur Kosova u shpall shteti i Pavarur dhe Demokratik. Po në këtë ditë, 13 vite me parë ish-Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi lexoi deklaratën e Pavarësisë së Kosovës, shkruan Insajderi. “Ne udhëheqësit e popullit tonë të zgjedhur në mënyrë demokratike nëpërmejt kësaj deklarate shpallim...
Më shumë

© 2016-2023 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Impressum

Kontakt

Trademark