23:59 - 04 Shkurt 2023

Dea Mishel ka çuar në nominim Luizin, Kiarën dhe Efin, dhe pas këtij veprimi, në profilin e saj është postuar një fotomontazh.

Në foto shfaqet një makinë e djegur dhe në përshkrim shkruhet piromane.

Por ky postim është fshirë me shpejtësi për shkak të komenteve negative dhe kërcënimeve që mori.