22:37 - 14 Janar 2022

Donaldi dhe Beatrix kanë marrë kohën e tyre të sqarohen për marrëdhënien e tyre.

Të dy kanë kaluar jo pak momente të vështira, që kanë pasur si rezultat edhe ftohje në raportin mes tyre.

Krisjen e tyre kanë përjetuar jo vetëm ata, por edhe banorët të cilët nuk kanë rreshtur së dhëni komentet e tyre.

‘’Unë jam e përfshirë në këtë marrëdhënie, nuk dua asgjë tjetër veçse të jemi ashtu si në fillim’’,- është shprehur Beatrix.

Nga ana tjetër edhe banorët janë ndarë në kampe teksa i japin të drejtë këngëtares, apo e kritikojnë për egzagjërim të panevojshëm.

‘’Donaldi ka vendosur të fitojë, Beatrix duhet ta lërë të ketë pak vëmendje’’,- tha Arjola.