22:46 - 20 Mars 2023

Stresi e ka treguar mendimin e tij se cili ka qenë gabimi më i madh i Xhulit sa ka qenë brenda shtëpisë së Big Brother Vip Kosova.

Ai ka thënë se gabimi më i madh i Julianës dhe i banorëve të tjera ka qenë përmendja e luftës së fundit të Kosovës.