17:34 - 13 Mars 2023

Në një lojë nga ‘Vëllai i Madh’, Olta dhe Luizi janë të detyruar të qëndrojnë së bashku në një bluzë derisa të kenë një vendim nga ‘Big Brother’. Ndërsa Kiara do i duhet të ndajë bluzen me Dean.

Lidhja e Luizit me moderatoren ka bërë që edhe Olta me Dean të rrinë bashkë me ata.

Në një bisedë të katërt Olta dëgjohet t’i thoj Luizit se mendon që burri i saj, Dori do jetë një shok shumë i mirë me këngëtarin dhe madje do i kenë pëlqyer shumë shakatë/ batutat e Luizit.

@bigbrotheralbaniakosova1 #bigbrothervipalbania #bigbrotheralbaniavip #fy #fyp #luizejlli #bigbrothervipalbania #luizluani #zürich #shkodra #albania #germany #italy #sabiani #france ♬ original sound – BBV Viral

Tags: , , ,