10:46 - 21 Janar 2022

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka bërë të ditur së më  20 janar 2022, ka ndaluar personin  me inicialet L.P.,  për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale “Mundësimi ose detyrimi në prostitucion”.

Sipas Prokurorisë, i njëjti në vazhdimësi i ka mundësuar te dëmtuarës, bashkëshortes së tij, ushtrimin e veprimtarisë së prostitucionit duke i siguruar klientë, ku i pandehuri, nga kjo veprimtari ka përfituar te holla dhe te mira materiale nga disa persona, përcjellë Insajderi.

I pandehuri L.P., me urdhër te prokurorit kujdestarë, është ndaluar për 48 orë, dhe ndaj te njëjtit do te paraqitet kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën kompetente./Insajderi/