22:22 - 24 Janar 2023

Gjatë Prime të sotëm të BBVA, ka plasur debati mes oltës dhe Luizit.

Derisa Olta i është drejtuar se nuk do ta shohë më në shtëpi Luizin.

Pjese e shkurter e debatit mes tyre:

Olta: Nuk dua të shoh më në këtë shtëpi

Luizi: Pse me ke frike, a e di ke e ke perballe

Olta: Je duke u vetëshkaterruar o Luiz.