23:22 - 04 Qershor 2021

Këngë për nipin e dajën nuk janë të rralla në tregun e muzikës në Kosovë.

Së fundmi një këngë të për nipin dhe dajën e ka kënduar Flora Gash e Lok Komoni.

Kujtojme se diskutimet për raportet mes dajës dhe nipit janë rikthyer në opinion pas emërimit të nipit të Besnik Bislimit në pozitën e anëtarit të Këshillit Shtetërore të Cilësisë.

Derisa në rrjete sociale kanë shpërthyer shakatë pas deklaratës së ministres, Albulena Haxhiu se zv/kryeministri Besnik Bislimi i ka treguar se në 50 vitet e fundit ndoshta e ka takuar një herë nipin, i cili ka marrë detyrë nga Qeveria.

Pas tentim shpjegimit të ministres Haxhiu kanë filluar shakatë e shumta, duke u bërë deklarata e saj virale në rrjete sociale.