Dënohet me burgim biznesmeni i famshëm, përfituesi i milionave të Policisë së Kosovës

Biznesmeni Armend Selimi, është dënuar nga Gjykata Themelore e Prishtinës me burgim për veprën penale “Mashtrim” në tendere. E kaluara e tij, lidhet edhe me korrupsion me furnizimin e armëve. Kishte përfituar goxha shumë në tenderë për armë nga Policia e Kosovës Gjykatës Themelore në Prishtinë, ka gjetur fajtor dhe ka dënuar Armend Selimin pronarin … Continue reading Dënohet me burgim biznesmeni i famshëm, përfituesi i milionave të Policisë së Kosovës